Fantastische testimonials over indium, vanuit praktijk My-Joy. Bedankt voor het delen!

Indium heeft voor ons veel betekend.
Onze zoon was al 4 jaar. We hadden nog een kinderwens en wij waren al 2,5 jaar bezig om zwanger te worden. Ik had maar eens een ovulatie test erbij gehaald. Ik kwam er achter dat ik helemaal geen smileys had (en dus geen eiersprong).

Mijn partner zei “je moet aan de indium gaan”.
Ik ben begonnen met 1 druppel, omdat ik vrij gevoelig ben. Ik heb altijd wel last van mijn hormonen. Dus ik merkte al snel verschil. Veel meer energie en ik was enorm blij. En minder piekeren merkte ik ook op. Echt een wondermiddel vond ik.

Na een maand kreeg ik dus wel een smiley met de ovulatietest. Na een tijdje nog steeds niet zwanger geraakt. We zijn uiteindelijk begonnen met IUI. Ik kreeg een echo, zag er matig uit, wel wat eitjes. Ik was ook al 38 jaar zei de gynaecoloog….

Ik ben de indium gaan verhogen naar 2 druppels en ik moest aan de hormonen.
En tot onze verbazing waren mijn eicellen vermenigvuldigd. De gynaecoloog was zeer verbaasd. We moesten de IUI stoppen, het was veel te veel. Ze zei “”je bent ineens supervruchtbaar!”

Uiteindelijk 1 IUI gehad. Daarna zijn we op de natuurlijke manier zwanger geworden. En we hebben er nu een gezonde dochter bij.

Ik verkoop het nu vaak aan mijn klanten. Die burn out hebben. Je ziet ze binnen een korte tijd al opknappen.
Ik verkoop het ook aan een klant die in een zware tijd zit met haar man. Ze zegt tegen mij: ‘als ik indium neem, merk ik dat ik weer zing terwijl ik het enorm zwaar heb. En ik zit minder in mijn hoofd, kan alles makkelijker van mij afzetten”.

Een andere klant komt het halen omdat ze slaapproblemen heeft. En ze vertelt mij dat ze zoveel energie krijgt als ze indium inneemt in de ochtend. Alles gaat wat makkelijker.

Weer een andere klant heeft last van de overgang en zij vertelt dat haar klachten bijna weg zijn!

 

Wederom een fijne review over indium, het krachtpatsertje verstopt in een druppel!

‘Toen ik zwanger wilde worden, heeft indium mij geholpen door mijn hormoonhuishouding te balanceren.

En nu, als werkende moeder van een dreumes, kan ik wel wat extra fitheid gebruiken.
Een druppel indium geeft mij, naast mijn vitamine C, echt heel snel heel goed resultaat.

Ik raad het in mijn praktijk dan ook bijna iedereen aan!’

Elles Kroonenburg van Onthaastingspraktijk de Massagerette.

 

Ik voel duidelijk dat indium iets met mijn lichaam doet. Ook mijn meeste klanten zeggen meer energie te hebben. Eén dame is sinds het gebruik van indium van haar endometriose pijn af.

Riet Colmjon, therapeut.

 

De dames van Klaever Health in Amsterdam verkopen het indium als een speer, omdat het bij hunzelf zo goed werkt.
Hier hun verhalen:
‘Ook heb ik trouwens heeeel veel baat bij de indium minder hormonale problemen veel minder hoofdpijn en het allerbelangrijkste ik ben meer uitgerust en wordt minder moe wakker ik vind het een top product!’

En de andere:
Hai Terah  🙂 Ja ik ben zeker ook mega tevreden. Had de laatste maanden best veel last van een wat donker gevoel voor m’n menstruatie en voelde me steeds lager in m’n energie. Deels denk ik ook door de hoge werkdruk maar merk dat ik nu ik Indium neem veel energieker ben en me ook een stuk positiever voel gedurende de gehele maand. Het is echt een verschil dus hoop dat dit zo blijft  🙂

 

Indium voor ovulatieproblemen.
Dame van eind dertig vertelde me dat ze al jaren niet meer menstrueerde, omdat ze geen eisprong meer had. Op advies heeft ze indium gebruikt en voor het eerst sinds jaren weer een menstruatie gekregen!

 

Dame met een scala aan gezondheidsklachten, o.a. een langzaam werkende schildklier, chronische vermoeidheid en reumatische artritis, voelt direct verbetering als zij begint met verschillende mineraalsupplementen.

“Dank voor de geruststelling. Als ik zie hoe ik met 1 druppel per week al opknap!  De eerste was echt boink!!! Ik voelde het in mijn hele lijf. Dat is gebleven. Ik gebruik het samen met de Okinawa mineralen (en af en toe nano zink en koper). Ik krijg na jaren chronische vermoeidheid weer meer energie en initiatief om dingen aan te pakken. Mijn geheugen was al helderder door saffraan en nu nog steeds. Mijn grijze haar wordt weer steeds meer donkerblond! Het valt ook op dat ik veel minder last heb van zere knieën (reumatische artritis).”

 

In maart hebben wij contact gehad over een 2e zwangerschap bij mij en m’n man…

Er stonden een paar punten niet goed bij mij en door u ben ik indium en okinawa zeekoraal mineralen gaan innemen, daarbij ben ik extra gezond gaan leven en in oktober hadden wij onze 1e ivf behandeling…

Graag wil ik u melden dat het meteen de 1e x gelukt is en dat we nu al 14 weken zwanger zijn…

Ik had beloofd dat ik het u zou laten weten als het zo ver was dus bij deze…

Alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar…

Groetjes Caroline Veerman-Sondag uit Volendam…

Delen